ORDU / ULUBEY - Aydınlar Ortaokulu

Bir Vefa Bin Deva Projesi

Okulumuz tarafından yürütülen “Bir Vefa Bin Deva” adlı proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nurettin Odabaş, Okul Müdürümüz İsa Menteşe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Dildar Sevde Çağrıbay ve öğrencimiz Ceren Felek ile birlikte Ulubey Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Muhammet Yavuz’u ziyaret ederek toplumumuza sunmuş oldukları hizmet, emek ve katkılarından dolayı teşekkür ettik.

“ Bir Vefa Bin Deva” projesi ile ülkemiz için hizmet üreten, toplumumuza katkı sunan kişi, kurum ve kuruluşların ülkemiz için değerli olduklarını hatırlamak ve hatırlatmak, topluma hizmet üretenlerin motivasyonunu yükseltmek ve toplumsal aidiyetimizi arttırmak, öğrencilerimizin toplum olma ve dayanışma bilincini kavramalarını sağlamak,

-Öğrencilerimizi toplumun farklı kesimleri ile buluşturarak onların özyeterlilik ve özgüven kazanmalarını sağlamak,

- Öğrencilerimizin farklı meslek gruplarını yerinde ziyaret ederek tanımalarını ve toplum için önemini kavramalarını sağlamak,

-Değerler eğitimi kapsamında “Vefa” duygusunu kavramak ve içselleştirip davranış haline getirmek amaçlanmaktadır.

Proje kapsamında her ay farklı bir meslek grubu belirlenen amaçlar doğrultusunda öğrencilerimizin yapmış olduğu bir eser hediye edilmek suretiyle ile ziyaret edilecektir.

Yayın: 17.03.2024 - Güncelleme: 17.03.2024 23:29 - Görüntülenme: 40